Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Siyaha çsaha çok yoğun bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yönıtlarına değinelim!

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve erinç verici bir renktir. Antrasit rengi ile düz bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda uygun bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere bakılırsa elan iştah açıcı görünmelerini katkısızlar.

Sıcak renk tonları rahatlığı oyun eder. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yaratmaya yardımcı olur.

Döşek başlangıçlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya derece tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek yazımızı bitirelim. Antrasit gri ile baş başa çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

Gri koltuklu nesil dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı dem alabilir etmek yerine ak pak detaylardan hamil alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri hakikat bilindiğinde ve antrasit gri dekorasyon dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda ömür alanları zamansız birer mekan olarak hakkındamıza çıkarken bedii ögelerle desteklenebilir.

Hararetli antrasit çıplak antrasite bakarak henüz esnek strüktürdadır hem dominant renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Kampanyalardan faydalanmak derunin 6563 skorlı yasa kapsamında Tavzih ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken hissî etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, karmaşık ve modern bir tutum sunar ve antrasit gri dekorasyon dosdoğru kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık şimendifer.

Duvarlara da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir mutabakat oluşturmuş goldfix olacaktır.

Antrasit renk genelev kombinleri ile farklı renklerle uyumlu mağaza dekorasyonu oluşturmak ve antrasit genelev modellerinden ilham kabul etmek kucakin tıklayın.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı sülale dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin mahal aldığı duvar kağıtlarını yeğleme etmeniz olabilir.

Örneğin, beyaz mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir platform yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere ehil eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek dâhilin ise gri duvar boyası dürüst bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page